Can't Get Site Style to Appear

Home / Forums / Virtue Theme / Can't Get Site Style to Appear

This topic is: Resolved
[Resolved]
Posted in: Virtue Theme
June 10, 2016 at 6:03 am

Hi,

I’m working on a new site for a client, building it at http://www.savvybizsuccess.com. This is a domain I use for building clients’ sites separately so theirs doesn’t have to be offline as long.

Background info: It already had Virtue Premium installed from my last build. This time, I’m looking to work from Site Style 4, so I tried using the recommended plugin, Kadence Importer. Couldn’t get it to load because I kept getting a notice saying my php speed is not fast enough. Contacted my hosting company, and they said they increased my php.ini so it can load. Logged out, waited several hours, logged back in, same problem. Contacted host again, they say maybe it’s a problem with the plugin because they checked and I should be having no further problem with php speed.

Next, I tried doing it manually, following the instructions at Now some stuff did load (although it looks nothing like the demo content), but I keep getting a message that says, “Revolution Slider Error: Slider with alias homefull not found.
Maybe you mean: ‘BlogTemplate’ or ‘BlogFeedHome'”

So, I figured, maybe when I’ve worked using this install in the past, I’d somehow deleted the template called homefull??? So I uninstalled the existing Virtue Premium and re-installed it. Made sure to activate and update the recommended plugins. Now I’m still getting that same “homefull not found” message and it still looks nothing like Site Style 4.

Any help will be very much appreciated. Thank you.

  • You must be logged in to reply to this topic.